Onze webshops

Webshops 

Webshops zijn een inkomstenbron voor ons om een nomaden leefstijl te bereiken.

Het allerbelangrijkste is dat je je bedrijf in NL goed georganiseerd achterlaat. Goede mensen om je heen die je volledig vertrouwt zijn van wezenlijk belang. Als je goede, verantwoordelijke mensen hebt, die jouw werk en huis overnemen terwijl je er niet bent, dan kun je ‘met een gerust hart’ gaan.

Of je in Azië nu aan het werk bent, op school zit, nieuwe ideeën aan het uitwerken bent of geniet van een smoothie in dat leuke strandtentje …. dat kan allemaal als je je zaken goed regelt.

Wel is van groot belang dat je online beschikbaar blijft voor de achterblijvers. Zij moeten ook volledig op jou kunnen vertrouwen.

Schrijven 

Er zijn vele digitale nomaden die schrijven – vanuit bv een leuk strandtentje op de Gili Eilanden in Indonesië – en zo geld genereren om te kunnen blijven reizen. Bloggen, Vloggen, Online marketing, etc. Als je jezelf focust op de mogelijkheden, dan kun je heel ver komen!

 

Onze webshops zijn:

Onderwijsgadgets

Houtgadgets

Leergadgets

Ulticool

USBstick4U

 

Outsourcing 

Je online werk uitbesteden aan anderen terwijl jij ergens in een hangmatje ligt, kan ook als je gaat outsourcen. Je kunt – tot in de kleinste details – zaken uitbesteden aan bijvoorbeeld personeel in India. Dit kan om grote IT-projecten gaan maar bijvoorbeeld ook om de administratie. Als je er meer van wilt weten; lees het boek van Timothy Ferris !